26.1.14

Black Mask – Ansigtshoppen.dk.

For en uges tid siden modtog jeg denne her Black Mask tube, som ansigtshoppen.dk har været så søde at sponsorere til mig.
Mange af jer kender nok den her meget populære flydende sorte maske - men jeg vil dog alligevel kort beskrive, hvad den gør til jer, der måske ikke kender den endnu, og derefter vil jeg også fortælle min mening om produktet.
Black Mask er en sort flydende maske, som både drenge og piger bruger, den er specialiseret til at fjerne hudorme, døde hudceller og bittesmå hår på et øjeblik, og den efterlader din hud super blød.
Men synes jeg så også, at den gør det?
Ja efter min mening lever produktet klart op til forventningerne! Masken er dejlig let at påføre, næsten lige som en cream. Når du skal rive den af, er der dog et lille minus, og det er, at det gør lidt ondt, mest på kinderne. Derfor vil jeg måske råde til at nøjes med at påføre den i T-zonen – hvilket jeg selv vil gøre i fremtiden. Det færdige resultat, er faktisk meget bedre, end jeg regnede med - Nu har jeg lidt hudorme på næsen, og de er blevet reduceret, synes jeg, og efterlader den selvfølgelig din hud dejlig blød. Efter brug skal man lige huske at bruge en ansigtscream.
jeg er alt i alt virkelig godt tilfreds med masken, og hvis du synes, den lyder god ,og du måske godt kunne tænke dig at prøve den, så følg endelig med på bloggen i den kommende tid, hvor jeg vil udlodde 2 tuber til mine dejligste følgere og læsere.
I hellere end gerne tjekke ansigtshoppens hjemmesider ud, som vil være linket under her:Har I noglesinde prøvet Black Mask?8 kommentarer:

 1. Hvor lyder den god. Glæder mig til at du udlodder dem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe - det synes jeg bestemt også at den er ;-D Ej det er jeg glad for at høre!

   Slet
 2. Har aldrig prøvet Blackmask, men ville rigtig gerne, da det eneste jeg har hørt om produktet, har været positivt. Ser frem til den giveaway!

  http://welcometowonderlandsara.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Vil klart anbefale at prøve den, synes den er rigtig god :-D Hvor er det dejligt at høre, tak!

   Slet
 3. Har aldrig prøvet dem, men kunne godt tænke mig det!

  Kig gerne forbi,
  http://astasand.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå - Den er rigtig god efter min mening ;-D

   Slet
 4. har aldrig prøvet blackmask før. :)

  kig forbi,
  stinewinth.blogspot.dk

  SvarSlet