4.12.13

Black, white and grey outfit.


Her ser I lige dagens outfit, ret mørkt, men jeg synes, at mønstret bryder det lidt, hvilket jeg personligt er ret vild med :-)
Når men ja i dag var jeg efter skole hjemme ved én, hvor vi bagte nogle cookies, og tog lidt billeder - Det var super hyggeligt.
Men piger lige noget andet - Jeg savner virkelig meget jeres dejlige kommentarer og at høre, hvad I tænker om, hvad jeg laver o.s.v! Jeres kommentarer betyder bare så meget, så jeg håber at se nogle flere i fremtiden. <3

Hvad synes I om outfittet?

9 kommentarer:

 1. Syntes at du skal stoppe din blog. Du laver det samme igen og igen og igen. Det er ikke særlig sjovt mere og alle de ting du viser er nogle vi har set før. Også spiller du bare mega rig hele tiden det er SERI FORFÆRDELIGT at høre/læse/se på!!!!!!!! Du burde få dig er liv klamme blogger. Du skal ikke tro at du er noget bare fordi du har en blog. Har været læser i lidt tid og har set næsten alle de ting der før. Så drop det og luk din blog.

  Jeg ved ikke om du er rig? Du ligner i hvert fald ikke en som er rig med det klamme paryk hår! Og det samme tøj. Men skat stop dig selv.

  Hvilken bil køre dine forældre i? Er din far direktør? Hvad arbejder dine forældre som?

  Kys

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis hun var rig ville hun da aldrig købe den billige shampoo og gå i alt det der grimme tøj?

   Slet
  2. Jeg synes hun laver en fantastisk blog og virker som en mega sød person. At du har problemer behøver ikke gå ud over Sine. Desuden spiller hun ikke mega rig, men giver nogle mega gode forslag til hvis man gerne vil købe nogle ting billigt. Og jeg vil vædde med at bare fordi hun har en blog, betyder det ikke at hun tror hun er noget værd, det er jo tydeligt at hun elsker at blogge, og at du så skriver så ond en kommentar ødelægger jo mega meget. Jeg ved at hun ikke er rig og at hendes hår ikke er en paryk - Hvis du vil hate på min veninde er det dig der har et problem. Sine er en meget elskværdig person og jeg elsker hende mega meget.
   Hendes forældre er ikke direktør eller noget.
   Så søde skat, her er et råd: STOP DET HATE!
   Du er sikkert ikke bedre end hende på nogen måde.
   Haters Gonna Hate, men hate på en anden. Sine fortjener det ikke.

   Slet
 2. Du skal vide, at det bestemt ikke er alle dine læsere, der har en så negativ holdning.

  Jeg har seriøst ondt af en pige, der kan skrive så ondskabsfuld en kommentar - hun må jo have det dårligt med sig selv, den stakkel.

  Fortsæt din blog som den er - den er mega fed :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød, tusind mange tak <3 Glad for at der er nogle der synes om det jeg laver :-)

   Slet
 3. Jeg syntes det du laver et virkelig godt arbejde. Du skal slet ikke tage dig af den anonyme, wow. Hvis personen har et problem, kunne personen jo lade være med at læse din blog, ikke for noget. Jeg syntes den er fed og du skal helt sikkert fortsætte, hvis du elsker at blogge !! Haters gonna haters, but never forget, that somebody love yea

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor er du bare sød <3 Tusind tak, glad for at du synes om min blog :-)
   Dejligt citat - Den vil jeg klart huske på :-D
   Mange tak igen <3

   Slet
 4. Hej sine!:-)
  Det er seriøst en FUCK*** fed blog du har her!!!! Den "anonyme" person som skrev den ondskabsfulde kommentar har seriøst et problem! Personen kunne jo bare lade vær med at læse din MEGA FEDE blog du har!!! Der skal jo være nogle haters(detsvære)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej :-D
   Hold da op det var godt nok sødt sagt, det varmer virkelig sådan nogle kommentarer som dine og de andre søde <3 Tusind tak skal du have - Glad for at du synes om min blog :-) Takker!

   Slet