15.9.13

DIY - Armbånd.Hej dejlige piger. :)<3
Nu har jeg endelig haft tid til at lave et DIY igen til jer. Endnu engang har jeg lavet et smykke -  et armbånd af ”resterne” af det, jeg havde til overs, da jeg lavede DIY halskæden. ;-)

Det er et super nemt armbånd at lave, og det kan både bruges til hverdag og også til lidt mere fint.

Læs og se med her og lær hvordan du gør. ;-D


Det skal du bruge:
Nogle perler - I mit armbånd har jeg valgt nogle fra Tiger  – 2 poser med 20g koster 10.kr. – Har dog kun brugt 4 perler, men det var jo nogle, jeg havde til overs som sagt.
Noget snor – Snoren som jeg har brugt er også fra Tiger – 2 ruller med 3 meter i koster 10.kr – Du skal igen ikke bruge det hele.
Så skal du bruge en mappe men sådan en klips foroven, hvis du har det (det er dog ikke nødvendigt) Også et målebånd og selvfølgelig en saks.

Sådan gør du:


Tag snoren og mål med dit målebånd, hvor stort dit håndled er, mit er personligt 25 cm + 10 cm ekstra. Så klipper du to af dem. Og så måler du 50 cm og klipper to af dem.


Tag dine fire snore og bind en knude foroven.
Del derefter snorene i 3 bundter - i midten skal de to korteste være og en lang i hver side.


Så begynder du at knytte, hvis du ikke ved, hvordan man gør det, så vil jeg lige prøve og forklare det ellers se det på billedet. ;-)
Tag snor 3 og tag den over snor 2 og ind under  snor 1, så der er en slags løkke.


 Tag så snor  1 og tag den ind under snor 2 og igennem løkken som er snor 3 og stram så! Jeg håber, at I forstod det nogenlunde.


Knyt ti og husk nu at skrifte side hver gang, put så en perle på de to midterste snore og knyt videre og tag en perle på for hver tiende knyt.


Til sidst binder du en knude.


Så er armbåndet færdig. Du binder en knude, når du skal lukke afslutte det.
Håber, at I forstod beskrivelsen ellers spørger I selvfølgelig bare. Vil blive rigtig glad, hvis I lige vil skrive en kommentar, om I vil have flere DIYs, og hvad I synes om armbåndet. :-)  

3 kommentarer:

 1. Undskyld at jeg er anonym..
  Jeg følger med på din blog tit.
  Men syntes virkelig at det der var en dårlig DIY ikke ondt ment
  Men din anden DIY på den der halskæde, den ser mere kreativ ud og er 1000 gange pænere.. Når man så dit sidste DIY havde man glædet sig til et nyt.. Ogås bliver man lidt skuffet når man ser dit resultat..
  Syntes virkelig ikke at det der var en god eller pæn DIY

  Kom igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for at du følger min blog ;-)
   Hmm, det er helt okay at du ikke synes om det! Vi har jo hver vores mening.

   Slet