21.5.16

Ziaja Products – focus on your skin.Den seneste tid er fløjet afsted, og der er sket masser af ting, som har haft min fulde opmærksomhed – heldigvis er den skriftlige eksamensperiode endelig færdig og vel overstået. Derimod gælder det nu de mundtlige prøver, hvilket jo medfører masser af timers arbejde. Så bloggen bliver desværre ved med at være ringe, og øv hvor jeg hader det! Men i dag har jeg et indlæg klar til jer, da jeg har været så heldig at modtage fire lækre hudpleje produkter, fra det polske mærke Ziaja. Billigvoks har sendt mig produkterne, dog er alt nedenfor min helt egen holdning, samt formulering. Så hvis I vil vide mere om de forskellige produkter, som I ser på overstående billeder eller mærket generelt – så læs med her.

Mærket Ziaja er baseret på naturlige ingredienser, de er allergi- og dermatologisk testede. Alle produkterne står til en standard pris af 38 kr. på Billigvoks.dk, hvilket jeg bestemt synes er en helt okay fair pris for så lækre produkter.

Denne badesæbe har siden modtagelsen stået i min bruser og er efterhånden en del af min routine. Den er super creamet, og skummer let, hvilket jeg ELSKER og er et must for mig. Den dufter dejligt at kakao - da den indeholder kakosmør, hvilket også gør, at den efterlader huden blød og frisk efter vask med en lækker duft.

Ziaja Kids Shampoo & Shower Gel:
En shampoo gel som dufter af småkager og vanilje, er da lige til at spise. Personligt er duften for mig en smule vammel, da den minder min lidt om alkoholen “Baileys”, derfor jeg også være ærlig at indrømme, jeg ikke har fået brugt den i samme mængde som Cocoa Butter Creamy Shower Soapen. Denne shampoo kan både bruges til hår og krop. Egentlig er den beregnet til børn, men det holder mig ikke tilbage for at prøve den. Trods duften synes jeg bestemt godt om den ;-)

Efter et bad er det altid godt at smurt sin krop ind i en cream. Dog jeg ærlig indrømme, at jeg ikke er den bedste til at huske at gøre det hver gang jeg har været i bad. Men det har ændret sig, efter jeg har modtaget denne body balm. Den er rigtig lækker til folk med ekstra tør hud, hvilket jeg godt kan i perioder. Ens førstehåndsindtryk er, at den er utrolig tyk lige ved påføring, men når man smører den ud, bliver den lige så stille absorberet i huden og tørrer på ingen tid. Den efterlader huden lækkerog ELSKER jeg duften!!

Ziaja Goat's Milk Hand Concentrate:
mit natbord den seneste tid har denne lækre håndcream stået, da jeg har døjet med ret tørre hænder. Den har hjulpet hurtigtog jeg synes egentlig, den fungerer samme både som body balmen. det er et plus!

Bestemt et lækkert første møde med mærket Ziaja. Hvis I får lyst til at tage et nærmere kig på produkterne, kan I kigge forbi Billigvoks her.

Kendte I til mærket Ziaja? Og hvad tænker I om det?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Some time has passed since my last blogpost, I have recently had all my attention on school with exams, which will continue for a while still – so because of that, my blog has had way too big a break, and I hate that. But today I have a new blogpost with a review of some products from a brand called Ziaja. The products have been sent to me, but all that I am saying about it below, is my own words and opinion! So read on to hear a bit more about the products.

Ziaja is a Polish brand and is based on natural ingredients – they are allergy- and dermatologically tested.

You can buy the brand on the Danish website – billigvoks.dk.
 All four products are for the skin. Two which are shower gels, one with cacao scent, which is such a lovely smell. It has actually become one of my favorite products when showering at the moment. The other shower gel is actually for kids but I am sure nothing bad is going to happen if you use is as a teenager too, haha. This scent is delicious, it is cookie and vanilla, but personally I find the scent a bit like the alcohol called Baileys – rather sweet. I still like the product a lot though. Finally there are two creams, one for your body and one for your hands, which smell absolutely wonderful. They both leave your body and hands lovely and soft – so I would definitely recommend these creams.

Do you know this brand? What’s your opinion about it?

3 kommentarer:

 1. Det ser super lækkert ud

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Skønne fotos du har taget af produkterne :-)
  God lun søndag til dig.

  SvarSlet
 3. Uh, alle de skriftelige eksamner lyder ikke rart. Jeg begynder selv mine skriftlige eksamner i denne uge.
  Jeg har faktisk ikke hørt om mærket Zaija før, men det lyder spændende.
  Xx Blue Ducklings
  http://www.blueducklings.wordpress.com

  SvarSlet