24.7.15

Fake your summer tan.


Er alle dine venner kommet lækre brune hjem fra ferie? Og sidder du herhjemme i regnfulde Danmark og får ikke så meget sol? Så kan du da sagtens blive lige så lækker sommerbrun alligevel. I dag har jeg et beauty indlæg til jer, som handler om, hvordan du kan fake en summer tan. Jeg har samlet en collage med produkter, man kan bruge for en pæn sommerglød til både ansigt og krop. Hvis I gerne vil vide lidt mere om, hvad hvert produkt kan gøre – så læs nærmere her.

ANSIGT | Honey bronzer tinted face gel fra The Body Shop – dette produkt er en gel,  som bruges  til ansigtet, hvor den går ind og tanner, på samme måde som man bruger tanning til resten af kroppen | Sleek bronzer, highlighter and blush palet fra Sleekdenne pallete bruges til at mere liv i ansigtet, når du har lagt make-uppen, som også kan fremhæve din tan bl.a med bronzeren. Hightlighteren bruges til at give glans samt blushes for at give en smule glød. | Bareminerals tinted hydrating gel fra Baremineralser en cream, som man bruger, inden man tager make-uppen , i denne cream er der en smule farve/glød | Sun beam fra Benefit den kan bruges sammen med en bronzer og giver stadig countur look, samt shimmer-glød | Naked skin beauty balm fra Urban Decay – kan du blande op med din foundation for at mere mørk farve |

KROP | Sun shimmer instant tan fra Rimmel London – er tanner til kroppen, altså en du smører på, og så bliver du lækker brun | Honey bronze shimmering dry oil fra The Body Shop dette er en oil, som smøres ud kroppen, tørrer ind, og du bliver fyldt med shimmer, hvilket giver en fin glød | Tan crème fra Clarinsen normal cream, som har en tan tilføjet, du kan farve | Shimmer body fra ELFhvis du ikke har fået nok shimmer til kroppen, er der denne stift, som du kan smøre kroppen f.eks kravebenene for at highlighte| Honey bronze tinted leg mist fra The Body Shop en mist som kun bruges benene, som efterlader en pæn tan |

Det skal siges, at ingen af overstående produkter er selv-prøvet eller sponsoret.

Selv har jeg aldrig prøvet at fake-tanne, da jeg egentlig altid har haft den tanke, at ”hvad nu hvis det smitter af på stolen, på mit tøj eller andet” - men mine tanker lige nu er da, at jeg burde prøve det, da jeg i forvejen er noget af en hvid snemand, hehe. ;-)
I må rigtig gerne give jeres råd til fake tanning, hvis I har prøvet det før nede i kommentaren.

Fake tanner I?

9 kommentarer:

 1. Jeg bruger også selv mest solen - selv om jeg nu snarere bliver en tomat end lækker brun hehe ;-)
  - Tak for din kommentar.

  SvarSlet
 2. These products sound lovely! I have never used any tanning products apart from a little bronzer!

  Sarah | sarahanne14.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Same, I only use a little bronzer myself to highlight my checkbones ;-)
   - Thanks for your comment!

   Slet
 3. Har Helle aldrig prøvet at fake en tannen. Er dog sikker på, at jeg er halv albino eller immun overfor at få en tannen. Har ikke fået (næsten ikke) fået farve, selvom jeg har opholdt mig i Hong Kong.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha samme her - har heller ingen farve fået denne sommer ... selv om jeg nu ikke har været i Hong Kong ;-)
   - Takker :-)

   Slet
 4. Sikke et fint indlæg Sine - må hellere tjekke nogen af disse produkter ud :)

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak skal du have, Frederikke :-)

   Slet
 5. Behøver ingen produkter for at fake min tan, da jeg slet ikke får en.. Ellers pisse godt indlæg!

  http://industrialbarbie.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for kommentaren, Sara. Det er nu heller ikke meget sol, der bider på mig ;-)

   Slet