7.2.15

Where has the time all gone?


Hvor har jeg været, hvad sker der? Vigtigt indlæg!

Hej piger. Det er efterhånden ved at være noget tid siden sidst, jeg har lavet et indlæg. Bloggen har generelt ikke været så aktiv i denne måned, som I sikkert har lagt mærke til, og det er der selvfølgelig nogle årsager til, hvilket jeg har valgt, at dele med jer.
Man kan starte det hele med at sige, ”at jeg jo er en teenager”, som går i 9. kl, hvor man har masser at se til, hvilket kan være hårdt for mit vedkommende, når jeg både skal tænke på skolen, lektier, venner og blog. Jeg er inde i en periode lige nu, hvor jeg bliver let stresset og føler, at tingene bliver for meget, fordi jeg gerne vil nå det hele – passe skolen er vigtigt for mig, men jeg vil heller ikke skuffe mine venner eller bloggen, da begge betyder enormt meget for mig. Men nu må I ikke misforstå mig, og det er også det, jeg vil have ud af det her indlæg. For selvom jeg måske ikke har delt så meget på det sidste og måske ikke kommer så meget til det, når jeg kommer ind i eksamensperioden – så skal I vide, at jeg IKKE er stoppet, for hvis der er noget, som betyder noget for mig, så er det at blogge og dele min passion for fashion og andre ting i mit liv.
Jeg skal til at blive bedre til at planlægge indlæg, hvilket jo kun er noget, jeg selv kan arbejde på. Men som I ved, vil jeg enormt gerne have nogle ”ønsker” fra jeres side til indlæg, hvis I har noget, I gerne vil se eller læse om. Så smid endelig en kommentar eller skriv til mig på min mail, som I finder ovre i højre side af bloggen. Som I ved, ønsker jeg rigtig meget at øge min kommunikation med jer. Ville I f.eks. gerne have, at jeg laver en snapchat, lægger mere på min Instagram, laver en Facebook side – som jeg kan bruge i perioder, hvor jeg ikke har så meget tid til at blogge? Giv rigtig gerne jeres mening til kende i kommentaren.
Heldigvis fik jeg i fredags vinterferie, selvom jeg også var hjemme torsdag og fredag på grund af sygdom.  Det er virkelig dejligt lige at få et break og ha’ en ugestid fri – hvor det eneste, jeg skal tænke på, er at slappe af, være sammen med nogle jeg holder af – og fokusere på bloggen, forhåbentligt få lavet en masse indlæg. Nu skal jeg bare lige blive helt rask  igen, så er jeg klar. ;-)

Jeg håber, at I gav jer tid til at bruge 5 min på at læse det her indlæg, selvom det var ret langt  – og at I evt. ville svare på nogle af de spørgsmål, jeg stillede. Lots of love <3

4 kommentarer:

 1. Det hele skal nok gå alt sammen, selvom der er fravær på bloggen, så er det jo ikke ensbetydne med du stopper med at blogge her!
  Jeg glæder mig til at se flere dejlige indlægs fra dig <3

  Knus
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din søde positive kommentar - det varmer! Er rigtig glad for at vide, at du følger med på min blog :-)

   Ønsker dig en god aften <3

   Slet
 2. Du er så inspirerende!! Elsker dine indlæg!!
  Flere fashion tips måske foråret kommer jo snart :) eller hvad du syntes er fedt, f.eks. Frakker eller glitter kjole og hvorfor :)
  Flere Diy's - mørtek armbånd , sy et eller andet :)
  Måske nogle opskrifter på noget nemt og lækkert mad man kan lave når man komme Hjem fra skole! (Og måske søde sager!) :)
  Indlæg om andre mennesker som har passion for fashion :) (hvor du så fortæller lidt om den og hvad du syntes der er inspirerende ved dem)
  Ting du undre dig over måske- ved mode :) eller andre ting.

  Håber du Kunne få noget inspiration! Elsker din blog!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak for alle dine fantastisk gode forslag! Dem vil jeg helt klart skrive ned og vende tilbage til snarest :-)
   Det betyder rigtig meget for mig, at få så gode input til min blog!
   Igen tak for den positive feedback - det sætter jeg virkelig pris på <3

   Du må ha' en dejlig weekend! :-)

   Slet