28.1.15

Moschino.

Moschino.

Sponsoreret af Trendsales.

Mange af jer kender sikkert godt modemærket Moschino, som er mest kendt for deres cartoon designs, men også det lidt mere casual design. De har bl.a. cartoon designede Svampebob sæt, ligeledes Barbie, og en MC-D inspireret linje - som I også ser på billederne over. Ligeledes ser I også deres lidt mere casual linje, og t-shirts med sjove tekster på, så som ” I didn't know what to wear today so I put on this designer t-shirt” eller “I don't speak Italian but I do speak Moschino”.
Deres cartoon designs er lige noget for mig, jeg elsker det der lidt skæve anderledes design, som man ikke lige går ned og køber i Vero Moda, hvis I forstår. Stadigvæk så elsker jeg også deres casual ting, og især deres printede t-shirts (I kender mig). Men altså min pengepung rækker ikke lige helt til at kunne købe flere ting fra dette lækre mærke, så jeg har været inde og kigge lidt rundt på Trendsales for at se, om jeg kunne finde mærket til lidt billigere pris, jeg fandt det, lige her! Så hvis I står lidt i samme situation som jeg, og måske ikke lige har pengepungen til disse ”luksus” mærker, som jeg kalder dem, så kan jeg klart råde til at tjekke Trendsales ud. ;-)
For resten har jeg lige noget sjovt: I ved sommetider får Coca Cola nogle designere til at lave et andeles design på deres flasker eller dåser – der har Moschino fornyligt lavet nogle dåser, som jeg da helt klart gerne ville have fingrene i.


Hvad synes I om Moschinos designs?

3 kommentarer:

 1. Ah, elsker det! Tak for tippet ;)

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
 2. Er ret vild med at deres tøj har lidt humor -er især vild med deres ko-print og simple hvide t-shirts med tryk.

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Fedt design, dejligt atypisk! :-)

  www.amaliefernande.blogspot.dk

  SvarSlet