26.11.14

Blanketscarf, with a twist of nature.
I et af mine forrige indlæg snakkede jeg om blanket scarves trenden, hvis I ikke lige har set det, eller vil gense det, så tjek det ud her! Jeg tænkte derfor, at nu hvor det er gået hen og blevet temmelig køligt, vil jeg vise jer, hvordan jeg vil style det her blanket scarf, som jeg fik lov at låne af min mor. Super lækkert og stort - det er ren uld, og på en eller anden måde minder det mig sådan lidt om natur, på den fede måde - eller er det bare mig? Som I jo ser, valgte jeg bare at køre sættet helt sort med en lækker sweat, og så lade halstørklædet bryde det hele - samt mit hår. ;-) Jeg vil helt klart se, om jeg kan få skaffet mig et af disse halstørklæder/blanket scarves.

Hvad synes I om det her blanketscarf?

6 kommentarer:

 1. Ih det ser skønt ud!

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, søde Frederikke - det er jeg virkelig glad, for at du synes. :-)<3

   Slet
 2. Hvor ser det tørklæde bare lækkert ud! Fedt look! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for, at du synes, mange tak - det er super lækkert, fordi det er så varmt, dejligt her i vinteren. ;-)

   Slet
 3. Rigtig fine billeder. Må man spørge hvilken objektiv bruger du til billederne? :-)

  benyasuwan.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, skal du have. <3 Selvfølgelig - jeg bruger først og fremmest kameraet: Canon 550d, hvor jeg så bruger objektivet 50mm 1.8 ;-) Håber at det hjalp lidt, ellers er du altid velkommen til at spørge igen!

   Slet