2.11.14

Alexander Wang X H&M.

Alexander Wang X H&M.

Alexander Wang X H&M.

Der er sikkert mange af jer, der har set eller hørt om, at designeren Alexander Wang har designet en tøj-collection til H&M. Det har være offentliggjort siden foråret, at han skulle lave den, men endelig er collectionen udgivet og kan allerede købes på torsdag d. 6. november – kl. 10. Hvis du ikke har fået set hans collection endnu, så har jeg samlet nogle af mine favorit ting, han har designet både til damer og herrer, i overstående collage – resten af tøjet kan I finde inde på H&M’s hjemmeside! Selv regner jeg bestemt med at prøve og få fingrene i noget af det, da jeg virkelig synes, det er en lækker sporty collection, en smule mørke farver, men det er jo Alexander Wang’s stil! Især har jeg tænk mig at gå efter nogle sweatshirts, faktisk er jeg rigtig vild med den fra herre linjen, hvor der står WANG på – den er lidt længere end damernes model, hvilket jeg bedst kan lide, og som nogle af jer måske ved, så betyder det ikke så meget for mig, om det er en herre eller dame model. Ellers er jeg også ret så vild med den helt basic kjole, som har en grå stribe på maven, hvor der står WANG på brystet.

En mørk, sporty collection fra Alexander Wang – hvad synes I om den? Skal I selv have fingrene i noget af det?

4 kommentarer:

 1. SÅ FED !! Skal 100% have fingerne i en masse, er som en lille pige i en slikbutik, haha :)

  kys http://erica-schou.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, har det på helt samme måde, det er virkelig også fedt. ;-) Håber sådan på at få fingrende, i mindst 1 eller 2 ting - men der er bare så mange mennesker der vil have fat i det, men prøves skal der ihvertfald!
   Mange tak for din kommentar. <3

   Slet
 2. Da jeg hørte at det var Alexander Wang, tænkte jeg at denne kollektion kun blive god. Jeg er så vild med at den er sort/grå og så klassiske snit, men også med et hint af sport. Så mange af tingene vil passe perfekt ind i min næsten sorte garderobe!

  Tilbage, og hundrede procent klar til at blogge; http://industrialbarbie.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Bestemt enig - er helt vild med denne collection, hun har fået designet, fordi den er så klassisk, basic, sort, grå og hvid, men brydes med det lidt sporty look, som du siger, hvilket jeg er helt hukt. ;-) Vil super gerne have fat i noget fra den her collection, ligesom dig, skal udentvivl sidde klistret til skærmen torsdag for at købe nogle ting, hehe!
   Tusind tak, for din kommentar. <3

   Slet