1.10.14

What a face – fail pictures.


”Okay, hvordan kommer jeg op og sidder på pælen” – det endte med at se sådan ud, haha. Ikke ligefrem som jeg havde forstillet mig..


Blæst i håret, betyder altid et fjolle billede.


”Hvis jeg kaster paraplyen, kan vi få den i luftet, imens jeg står her og smiler” – Arh dog ikke.


Det var mening at det skulle ligne at jeg gå/hoppede, ved ikke rigtig hvad jeg tænkte på, haha! Min mor og jeg grinte i hvert fald i flere minutter, over dette billede...


Lidt dans skal der også til.


Og her ser I så dobbelthagen, samt den åbne mund, fjolle fjolle.

Ihh, hvor er der egentlig mange billeder, I aldrig får set, når jeg er ude at ”skyde” mine outfit billeder - en masse sjove og grimme fail billeder.
På overstående 6 billeder, ser I bare et lille udklip af alle de fail billeder, jeg har. Blogverdenen får ofte folk til at virke som ”fejl-frie” mennesker, som altid går rundt med den perfekte make-up, tøj o.s.v.  – men sådan er det slet ikke for mit vedkommende, jeg fjoller altid rundt, når jeg får taget billeder og laver dobbelthage billeder og andre grimme ting, som I slet ikke vil vide, ej haha.
Af hvert outfit tager jeg nok omkring de lidt over 100 billeder, så som I kan fornemme, skal der skydes mange billeder af, inden man finder ét brugbart – jeg har ret ondt af dem, der tager billeder af mig, men vi får os da et grin af og til.

Lidt selvironi er altid godt. ;-)

2 kommentarer:

  1. Det er bare de sjoveste fails!!! De bragte virkelig et smil frem :))

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha, det er jeg rigtig glad for at høre, at du synes - tusind tak. :-)

      Slet