3.9.14

Sine’s Fashion Tips #9 – Check.

Sine’s Fashion Tips #9 – Check.

Vi er efterhånden gået efteråret i møde, og vinteren er også lige rundt om hjørnet, og det betyder, at det er tid til en masse efterår/vinter mode, og hvis der noget jeg elsker, så er det når de store modehuse kommer ud med deres årstids kollektioner. For en månedstid siden var der modeuge i København, måske var der nogle af jer, der fulgte med, det gjorde jeg personligt selv – og noget jeg kan se rundt omkring på catwalksne både herhjemme i modeugen, og også i udlandet og i blade, er terner. Både på jakker, bukser, trøjer, accessories o.s.v. – bl.a. så jeg, at Celine havde flere modeller kun klædt i terner, også Moschino, Van Noten og Jc de castelbajac havde taget terner med i deres catwalk show. Personligt er jeg helt vild med moden, da man godt kan gøre den til sin egen, både hvis man er den lidt afslappede type, og hvis man er den lidt mere feminine type. Jeg har allerede selv været på udkig efter terner, bl.a. har jeg fundet det her super lækre halstørklæde på tilbud, som jeg er ret sikker på at klikke hjem - jeg blev også helt forelsket i sweateren fra Monki, der er nederst i collagen, som jeg også overvejer at smutte ned i indkøbskurven.
En af efterårets/vinterens store moder er uden tvivl terner, og det vil klart være noget af det første, jeg vil nævne, hvis jeg snakker om denne sæsons mode. Der vil selvfølgelig komme nogle flere fashion tips, med flere store mode trends, fra efteråret/vinterens kollektioner.

Hvad synes I om moden, med terner?

6 kommentarer:

 1. Virkelig flot collage! :)

  Jeg kan selv rigtig godt lide terner og vil klart gerne have et stort lækkert ternet tørklæde her til efteråret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, skal du have - det er jeg virkelig glad, for at du synes!

   Uhh, samme her, elsker virkelig de ternet tørklæder (eller generelt bare tern, men specielt halstørklæder med tern, haha) - og skal som sagt også have fingrende i et. ;-)

   Slet
 2. Jeg elsker personligt tern og har bare ventet i hvad der føltes som flere år på at der kommer nogle flere ternede ting i butikkerne. Fin collage!

  aseaofinspiration.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Samme her, elsker virkelig også det ternet look - og leder hvad der føltes hele Danmark rundt, efter lige præcis det rigtige tern, haha. ;-)
   Kender godt følesen, det kan være noget så træls - men hvor er det lækkert at det er til at finde, der ude nu!
   Tusind tak, det er jeg glad for at du syntes. <3

   Slet
 3. Jeg tror faktisk godt, at jeg kunne blive vild med tern. Sommeren har budt på striber, men efteråret skal helt sikkert handle om tern! Personligt er jeg vild med idéen om at du bruge det enten på en fin frakke, en taske eller et tørklæde. :)

  - Sara // www.sarasskab.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Samme her, er faktisk allerede blevet helt hooked på tern, og leder da også efter de helt perfekte tern, hehe. ;-) Nemlig - det står rigtig på mønstre her i år 2014, jeg har/er virkelig vild med både striber og tern, og ejer da en smule af begge dele, men slet ikke nok tern, haha!
   Helt enig - skal personligt, virkelig have anskaffet mig et tørklæde med nogle tern - men en ternet jakke, siger jeg bestemt heller ikke nej tak til. ;-)<3

   Slet