27.7.14

Back in DK.


Hej dejligste piger. <3 Så er jeg endelig tilbage fra en super god uge i London. Som I kan se på collagen over, fik vi set en masse spændende ting bl.a. Big Ben, London Eye, Portobello Road Market o.s.v. og så fik vi selvfølgelig også shoppet en hel del (måske lidt for meget, men shh det siger vi ikke til nogen, haha). Men nu når jeg alligevel er inde på ting, jeg har købt – så regner jeg med at vise det sådan lidt hen af vejen, f.eks. tøj i outfits og snakke lidt om de beauty produkter, jeg har fået o.s.v. – håber, at det er noget, I synes kunne være spændende at se. Men i hvert fald så er jeg kommet godt hjem til lille VARME Danmark, og er klar til at lave indlæg til jer igen, dog skal jeg snart afsted til Odense, hvor der, som nogle af jer måske ved,  ikke er net, så der vil være en ”lille pause” der også, men mere om det senere!
Når men jeg håber, at I har haft en dejlig uge og har nydt det lækre vejr, som jeg har hørt, I har haft herhjemme (der var også virkelig godt vejr i London, så det var super lækkert).

Jeg har savnet bloggen og jer rigtig meget, og er glad for at være tilbage igen, med masser af nye indlæg selvfølgelig. <3

6 kommentarer:

 1. Dejligt at du er tilbage ;) Håber du har haft en skøn tur, det lyder og ser i hvertfald sådan ud!
  - Glæder mig til at se dine køb <3

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det havde jeg bestemt, tak - vi fik set så mange spænende ting og fik shoppet en masse, så det var en rigtig dejlig tur. :-)<3
   Hvor er jeg glad for at høre, at du gør det - købene skal nok komme op snarest og lidt hen af vejen. ;-)
   Tusind tak, for din kommentar, Frederikke!

   Slet
 2. Håber du har haft en god tur. Glæder mig til at se billeder :)

  Kig forbi - Jeg har lige startet en giveaway, om en lækker kjole!
  http://miaekholm.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det havde jeg bestemt tak - det var rigtig sjovt, at se London igen, efter så mange år. :-)
   Mange tak, for din kommentar!<3

   Slet
 3. Håber du havde en god tur! Flotte billeder :)

  Knus
  jasminagnestaylor.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, skal du have - det er jeg glad for at du synes!<3 Jeg havde en rigtig god og spænende tur, tak - vi havde det lækreste vejr, med os, så det kunne ikke blive bedre. ;-)

   Slet