21.5.14

Two new make-up products, from Germany.I fredags var jeg jo i Tyskland, som nævnt et par gange efterhånden. Jeg købte en t-shirt, som jeg viste jer her i weekenden, men jeg lovede også at vise jer to make-up produkter, jeg endte med at købe!
Den første ting jeg købte var en highlighter fra The Body Shop (som I ser på billedet over) Den har den smukkeste perlemors farve, og giver lige tilpas shin i det rigtige lys. Jeg har i et godt stykke tid gerne villet have en highlighter, men har faktisk ikke rigtig kunnet finde nogen, jeg synes var helt perfekt, så jeg er rigtig glad for den her!
Den anden ting jeg købte, var egentlig et lidt ”spontant” køb, for jeg så denne lækre cream øjenskygge (mener jeg nok, det hedder), inde i DM og kunne simpelthen ikke stå for den. Mærket er P2 og er vist et, DM kun fører (men er dog slet ikke sikker), men det er faktisk et enormt godt mærke i forhold til prisen - jeg havde noget af øjenskyggen på min hånd hele dagen, og det holdt, også selvom jeg vaskede hænder flere gange. Så den er jeg også super glad for. :-D
To lækre og dejlig produkter, som allerede er i fuld brug. ;-)

Har I en favorit highlighter og cream øjenskygge? Hvis ja, hvilke?

Husk at tjekke min giveaway ud lige her, hvor man kan vinde fire lækre neglelakker.

6 kommentarer:

 1. Lækre køb!

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - det er dejligt at høre, at du synes det!:-)<3

   Slet
 2. Sikke lækre produkter! Jeg kan rigtig godt lide ting fra the Body Shop!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, skal du have - det er jeg glad for at du synes. :-) Helt enig med dig, The Body Shop er bare godt. <3

   Slet
 3. Øjenskyggen er så flot! Hvis du gerne vil have andre alternativer til cremeøjenskygger, skulle du prøve Color tattoo fra Maybelline, de er også super gode. Har selv en i guld og jeg forguder den!

  http://industrialbarbie.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Er glad for at du synes, at den ser pæn ud - er enig med dig, hehe. ;-)
   Ej, hvor er jeg glad for at du lige skriver det, for har flere gange kigget på dem b.la også nede i Tyskland, men har aldrig været sikker på om jeg skulle købe en - Men tror bestemt at jeg vil prøve en snarest!
   Tusind tak for dit råd, det hjalp. <3

   Slet