27.4.14

My new babes – Slip-ons from Vans.


Ihh, da jeg i fredags kom hjem efter at have været hjemme ved en veninde og været til dans, lå der en pakke til mig fra ASOS!
Jeg bestilte nemlig endelig her for et lille stykke tid siden et par slip-ons fra Vans - jeg har rigtig længe snakket om, at jeg gerne ville have dem, og mine forældre var så så søde at give mig et par, hvilket jeg er enormt glad for.
Jeg har allerede haft dem i brug, og jeg synes, de er rigtig behaglige at have på, dog skal de lige gås lidt til, men jeg synes de er virkelig fede.
I vil helt klart komme til at se meget mere til dem i fremtiden. ;-)

Hvad synes I om dem? Og har I selv et par slip-ons, hvis ja hvilke?


6 kommentarer:

 1. De er virkelig fede. Ville gerne selv eje et par Vans, men jeg ville nok vælge den sort/hvid ternede version, da de er aaalt for lækre! Ejer selv et par slip-ons, men jeg kender ikke mærket. De er fundet i en genbrugsbutik for længe siden og er ærligt talt ved at falde fra hinanden, så burde egentlig investere i et par nye. Det er bare så svært at vælge, når Asos har så mange fede par!

  http://industrialbarbie.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak!<3 Uhh ja enig, de ternede er også rigtig fede - og så en smule anderledes, på den fede måde vel og mærket. ;-)
   Hehe ja nemlig, ASOS har så mange lækre valg muligheder, men jeg kan ihvertfald klart anbefale dem fra Vans!

   Slet
 2. Rigtig lækre slip-ons - de klæder de fleste outfits! Også et flot sommerligt billede! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak!<3 Ja nemlig, man kan altid bruge sådan et par basice sko, til alle outfits! Hehe tusind tak - ja jeg tænkte nu hvor det er så lækkert forårs-vejr skulle billedet også lige være lidt forårs agtigt. ;-)

   Slet
 3. Jeg har faktisk aldrig i mit liv ejet et par Vans, jo jeg har haft et par til at stå her hjemme som jeg gerne måtte få, men de var desværre for store så de blev solgt videre, det var rigtigt øv! Men de er godt nok virkelig fede og fine! :-)

  Kig gerne forbi min blog, knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan helt klart anbefale Vans, tror det her er mit fjerde par - de er så lækre og findes i mange forskellige designs og masser af forskellige mønster, hvilket jeg personligt elsker. ;-)<3
   Tusind tak, det er jeg glad for at du synes!<3

   Slet