26.3.14

Sine’s Fashion Tips #4 – Slip ons.

Sine’s Fashion Tips #4 – Slip ons.

I mit sidste Sine’s fashion tips, nævnte jeg, at jeg et tidspunkt ville snakke om moden med sneakers, for der er jo masser at forskellige sneakers, men hvilke er egentlig mode her til foråret?
Jeg vil sige, at de fleste sneakers er mode i øjeblikket, men især dem der kaldes slip on er klart forårest størreste sko trend.
Man kan jo næsten ikke åbne et mode-magasin, uden at man ser et par slip on – hvilket jeg personligt godt kan forstå, da de virkelig er enormt fede, til både et par shorts eller et par jeans. Jeg vil helt klart have mig et par før eller siden, jeg er bare lidt i tvivl, om det bliver et basic par eller et med mønster?


Hvad synes I, jeg skal have, basic eller med mønster? Hvad synes I om moden, og hvilket par er jeres yndlings collagen over?

7 kommentarer:

 1. Jeg er selv på udkig efter et par basic, som man kan bruge til alt. De er jo altid praktiske :-) Men jeg synes godt, du kan tillade dig at købe begge dele, da de jo tit er forholdsvis billige ;-)

  www.kunsanne.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er billige hvis man vil have de falske. Vans er de ægte

   Slet
  2. Helt enig med dig - At de jo altid passer til forskellige outfits, når de er basice!:-) Ja, det kunne faktisk sagtens være at jeg kunne købe begge dele - Ellers så kunne jeg starte med et basic par og så kan man altid købe mønsteret hvis man lige falder for nogle. ;-)<3

   Slet
 2. Tak for din søde kommentar, vi kan godt følges :-) følger dig nu!

  Kyys http://ceciliesfashionblog.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor lyder det dejligt - Tusind tak, går ind og følger dig med det samme!:-)<3

   Slet
 3. Er helt vild med trenden, men dette indlæg er efter min mening ved at være godt brugt af næsten alle modebloggere. Jeg er selv helt vild med de to helt basiske par i bunden, men også det lyserøde par i toppen!

  http://industrialbarbie.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig med dig - Treden er virkelig fed!<3 Ja, kan godt se hvad du mener - der er rigtige mange blogger der viser moden, jo. ;-)
   Enig, de basice er ret fede!

   Slet