14.3.14

New box, filled with make-up brushes.I denne her skoleuge har jeg været i brobygning, så jeg har været rundt på en masse forskellige uddannelser, det har været rigtig sjovt, og lærerigt. Det er også derfor, jeg har været en smule inaktiv i den her uge, det må I undskylde!
Når, men i dag var vi på Bygge og anlæg VVS, hvor vi lavede en kasse ud af aluminium (det er den I ser på billederne over.)
Den passede lige til mine make-up børster, og da jeg længe har manglet et nyt sted at lægge mine børster, kunne det ikke passe bedre.
Jeg har i et stykke tid nu gået og tænkt på at købe et nyt og lidt bedre sæt børster, men jeg er en smule i tvivl om, hvilke jeg skal vælge. 
Jeg har overvejet Real Techniques
og M Cosmetics, men jeg tænkte, måske I kunne hjælpe mig.

Så kender I nogle ekstra gode børster, som jeg burde købe?

4 kommentarer:

 1. Har selv et par stykker fra M Cosmetics - dem synes jeg er vildt gode i hvertfald!

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh, dejligt lige at høre en mening fra dig - Tusind tak. :-) Overvejer rigtig meget at købe dem!

   Slet
 2. Jeg har selv nogle fra M Cosmetics, og jeg kan helt klart anbefale dem. Dog vil jeg anbefale dem i brune/sorte og ikke dem hvor børsterne har forskellige farver; de er ikke så gode som de neutrale efter min mening. Og det var da en fin æske!

  http://industrialbarbie.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det dejligt at høre din mening om børsterne - mange tak!:-) Okay, det er jeg glad for at du lige siger - For de fleste bruger jo dem med farverne, så takker. <3
   Det jeg glad for at du synes, tusind tak.

   Slet