14.2.14

One of my new faves – Mac blush.


 Måske er der nogle af jer, der ved, at jeg er noget af et blush menneske (hvis man kan sige det sådan, hehe), og det er sjældent, at jeg går ud af huset uden blush på. Jeg har længe brugt en blush fra H&M, men jeg syntes efterhånden, at jeg skulle have mig en ”ordentlig” blush, så jeg fik for omkring en lille måned siden, Pinch Me fra Mac. Den er super lækker, den giver en tilpas frisk glød - dog havde jeg troet, at den holdt lidt længere på kinderne, men man kan jo altid pifte den lidt op! ;-)
Jeg kan klart anbefale den, hvis I står og mangler en blush, jeg bruger den selv hver dag nu – Den er dog en smule pricey, men er klart prisen værd!
Hvilken blush bruger I?


4 kommentarer:

 1. Fint køb :) Har altid gerne ville prøve noget makeup fra MAC for alle snakker godt om det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - Ja, jeg har også hørt meget godt om MAC, og vil klart købe noget mere I fremtiden. ;-D

   Slet
 2. Den ser meget mørk ud, men det ville være fedt at se hvordan den ser ud på? Jeg bruger ikke selv blush, da jeg er meget lys i huden og ikke rigtig har fundet en, der ikke ser alt for lyserød eller mørk ud på mig endnu.

  http://welcometowonderlandsara.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Ja den ser ret mørk ud, men er det slet ikke . Jeg har den altid på, på outfit billeder og andre billeder af mig, hvis du gerne vil se den på!;-)<3

  Ja, det kan sommetider være ret svært at finde den farve der lige passer til en - Men jeg kan som sagt, klart anbefale den jeg har, da jeg selv også har meget lys hud. :-)

  SvarSlet