21.1.14

Carrot Cake – Recipe.


Hej alle sammen. <3
Der var en af jer, der spurgte mig for nylig, om jeg ikke kunne tænke mig at bage en kage og så dele opskriften med jer her på bloggen - og det ville jeg naturligvis gerne.
Så jeg fik her i weekenden bagt denne gulerodskage, som jeg tit bager, f.eks hvis jeg skal have kage med til klassen, og folk plejer at være ret vild med den. Så jeg håber, at det også er lige noget for jer. :-)
Men ja, opskriften vil komme til at stå lige neden under her:

GULERODSKAGE MED GLASUR

Det skal du bruge:
150 g – Brun farin.
1½ dl – Majsolie.
2 stkÆg.
150 g – Hvedemel.
½ spskStødt kanel.
1 tskBagepulver.
½ tskNatron.
175 g – Groftrevne gulerødder.
Sådan gør du:
1. Pisk brun farin sammen med olien. Tilsæt æggene et ad gangen. Pisk til blandingen er lys og cremet. Bland mel sammen med kanel, bagepulver og natron, og rør det i dejen sammen med de revne gulerødder.
2. Fyld dejen i en aflang form med bagepapir (ca. 2 liters form) og bag kagen ved 175 grader i ca. 50 minutter – prøv med en kødnål eller en strikkepind, om kagen har fået nok, hvis den slipper nemt, er kagen bagt. Tag kagen ud og lad den afkøle.
3. Pynt kagen med glasur lavet af flormelis og lidt vand – og drys eventuelt med hjerter, krymmel eller sukkerkugler.

Kunne I måske finde på at bage den selv?2 kommentarer:

 1. Det kunne jeg måske godt :) Hvor lang tid kan den holde sig?
  - Snomme.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder da dejligt :-D Uhh, den kan faktisk holde sig i et godt stykke tid - Jeg kan ikke give præcis hvor mange dage den kan holde sig, men et godt stykke tid ;-)

   Slet